Дисплей для Samsung J730 Galaxy J7 (2017), блакитний, без рамки, High Copy, (OLED)

В наличии
0
Код Товара: 876958
Артикул: 876958
-
1390грн.
Нашли дешевле ?
Краткое описание
Корисні поради Зверніть увагу! Цей дисплей відрізняється від оригінального. Після оновлення телефона до версії Android 8.1 сенсорний екран перестане працювати. Якщо у вас уже Android 8.1, то сенсорний екран не буде прац... Читать далее...

Корисні поради

Зверніть увагу! Цей дисплей відрізняється від оригінального. Після оновлення телефона до версії Android 8.1 сенсорний екран перестане працювати. Якщо у вас уже Android 8.1, то сенсорний екран не буде працювати взагалі. У цьому випадку потрібно купувати оригінальний модуль, або понижувати версію Android.

Дисплей – це електронний пристрій для візуального відображення інформації. Дисплейний модуль – це запчастина, що складається з двох основних деталей: дисплея та сенсорного екрана. Модуль - одна з найбільш популярних запчастин у смартфоні.

Якщо ваш дисплей зламався, і потрібно його замінити, на нашому сайті ви завжди знайдете дисплеї та модулі для мобільних телефонів і смартфонів таких брендів: Apple, Samsung, LG, Xiaomi, Asus, HTC, Motorola, Nokia, Sony, ZTE, Lenovo, Meizu, Huawei, BLU, Doogee, Fly, Thl. Ми пропонуємо дисплеї та дисплейні модулі різних класів якості, в тому числі й оригінали. Вибрати запчастину певного класу якості можна з допомогою фільтра, який розташований зліва на сторінці каталогу.

У цьому розділі представлений повний асортимент дисплеїв з різною комплектацією: із захисним склом, сенсорним екраном, з платою, шлейфом і т.д.

Якщо в назві товару вказано дисплей із сенсорним екраном – це дисплейний модуль. Наприклад, Дисплей для мобільного телефону Meizu M2 Note, чорний, із сенсорним екраном.

Уважно вивчайте фотографію на сайті, як правило, вона відображає комплектацію товару. У деяких випадках на фотографії присутні запчастини, які не входять в основну комплектацію. Їхню наявність і якість ми не гарантуємо. Комплектація товару, яку ми пропонуємо, завжди вказана в назві товару. Якщо ви шукаєте дисплей для китайського смартфона, порівняйте ваш дисплей з тим, що на фото на сайті. Для більш точного порівняння розмірів запчастин усі фото зроблені на міліметрівці.

Перед встановленням дисплея чи дисплейного модуля перевіряйте в картці товару розділ Корисні поради. Тут подана додаткова інформація щодо особливостей встановлення запчастини. Також ця інформація дублюється у видатковій накладній.

Дисплей підходить до таких моделей мобільних телефонів:

  • Samsung J730F Galaxy J7 (2017)
  • Samsung J730 Galaxy J7 (2017)

Клас якості дисплея:

  • High Copy

Колір дисплея:

  • Блакитний

Наявність сенсорного екрана дисплея:

  • З сенсорним екраном

Комплектація дисплея:

  • Без рамки

Тип матриці дисплея:

  • OLED

Також вас можуть зацікавити товари з таких категорій:

  • Задні панелі корпуса
  • Шлейфи
  • Тримачі SIM-карти

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.


Остались вопросы? Напишите нам в Телеграм

Отзывы о магазине Все отзывы
4.7
Всего оценок: 878
star-y-icon.svg
81%
star-y-icon.svg
15%
star-y-icon.svg
1%
star-y-icon.svg
0%
star-y-icon.svg
1%
Цена
Качество товара
Доставка
Оценка магазина
user-icon.svg Едуард
2024-05-03 09:40:18
Все добре, все пришло ..
user-icon.svg Igor
2024-04-26 21:23:42
Не рекомендую цю контору. ..
user-icon.svg Віктор
2024-04-25 19:16:42
Працюю з Allbattary не перший раз і завжди залишався задоволений співпрацею. Гарні фахівці, швидко відправляють...
showmore-icon
Новинка